top of page

Konto og profil
Jeg svarte på en varslings-e-post. Hvorfor svarte ingen?
Varslings-e-poster sendes fra innboksen til kundestøtten vår, så et svar går til støtteteamet og ikke til medlemmet som skrev innlegget.
Hvordan logge ut
Logg av når du er på en delt eller lånt enhet. På nettsiden Klikk på bildet eller navnet ditt i overskriften på https://network.unite.gay/. Velg Logg ut / Logg av. Hvis du ikke ser det, fjerner du nettstedets informasjonskapsler for network.unite.gay etter at du lukker fanen. På Android-appen Åpne konto- eller menyområdet. Velg Logg av. Hvis appen forblir pålogget, avinstaller og installer den på nytt etter at du også har logget ut på nettstedet. Å logge ut er ikke å kanselle
Hvordan endre visningsnavnet eller bildet
Visningsnavnet og bildet ditt er det andre medlemmer ser. De burde være deg - ikke en kjendis, ikke en falsk identitet, ikke noen andres bilde. Logg inn på https://network.unite.gay/. Åpne profilen din fra overskriftsmenyen, eller start på https://network.unite.gay/account/my-account. Endre visningsnavnet og last opp et bilde, og lagre deretter. Vi kan be deg om å endre et navn eller bilde som utgir seg for å være en annen person, er seksuelt innhold fra noen som ikke har sam
Hvordan administrere varsler
Du kan slå ned e-post og varsler på stedet fra varslingssiden. Logg på og gå til https://network.unite.gay/account/notifications. Slå av typene e-post eller nettstedvarsler du ikke vil ha. Lagre hvis siden ber deg om det. Hvis den siden er tom eller du fortsatt mottar e-post etter at du har meldt deg ut, sjekk avmeldingskoblingen i bunnteksten for e-post, og skriv deretter til support@unite.gay med et skjermbilde av en nylig melding (overskrifter hvis du kan). Ikke meld deg a
Slik oppdaterer du profilen din
Profilen din er hvordan andre medlemmer kjenner deg igjen: visningsnavn, bilde og feltene vi viser på medlemssiden din. Bruk din egen identitet. Ikke last opp noen andres bilde. Logg inn på https://network.unite.gay/. Åpne medlemsmenyen (ofte bildet eller navnet ditt i overskriften) og velg profilen eller alternativet Min konto. Du kan også starte på https://network.unite.gay/account/my-account og https://network.unite.gay/account/settings. Rediger feltene du vil endre og lag
Slik sletter du kontoen din
Hvis du sletter kontoen din, fjernes medlemskapet og profilen din. Det er sterkere enn å kansellere en plan. Det er ingen garantert sletting med ett klikk på hver skjerm, så den pålitelige veien er å spørre oss. E-post support@unite.gay fra adressen på kontoen. Bruk et emne som Slett kontoen min. Si at du vil at kontoen skal fjernes, ikke bare en kansellering av medlemskap. Hvis du ikke kan bruke den innboksen, fortell oss hvorfor og gi eventuelle bevis du har (gamle kvitteri
Jeg har glemt passordet mitt
Hvis du ikke kan logge på, tilbakestill passordet fra påloggingsvinduet. Det er ingen egen nettadresse med glemt passord. Gå til https://network.unite.gay/ og klikk på Logg inn. Velg Glemt passord, Tilbakestill passord eller lignende lenke under skjemaet. Skriv inn e-posten på kontoen. Åpne e-posten vi sender (sjekk spam og kampanjer). Angi et nytt passord, og logg på. Hvis ingen e-post kommer innen 15 minutter, vent, prøv en gang til, og skriv deretter til support@unite.gay
Hvordan endrer jeg e-posten min?
Endre e-posten på Unite Gay Network-kontoen din fra Min konto. Bruk en innboks du kan åpne; vi sender innloggings- og medlemspost dit. Logg på og gå til https://network.unite.gay/account/my-account. Velg Endre e-post. Skriv inn den nye adressen og bekreft den. Skriv inn ditt nåværende passord. Klikk på Endre for å lagre. Hvis du ikke lenger har tilgang til den gamle innboksen, endre adressen før du mister den, eller send en e-post til support@unite.gay fra en tilgjengelig adr
Hvordan endrer jeg passordet mitt?
Hvis du fortsatt kan logge på, endre passordet ditt på Min konto. Hvis du ikke kan logge på, bruk Jeg har glemt passordet mitt i stedet. Logg på og gå til https://network.unite.gay/account/my-account. Velg Endre passord. Skriv inn ditt nåværende passord. Skriv inn det nye passordet og klikk Endre. Velg et passord du ikke gjenbruker på andre nettsteder. Etter at du har endret det, logger du av delte enheter (se Slik logger du av).
bottom of page

