top of page

Slik sletter du kontoen din

2. sep.
1 min lesing

Hvis du sletter kontoen din, fjernes medlemskapet og profilen din. Det er sterkere enn å kansellere en plan. Det er ingen garantert sletting med ett klikk på hver skjerm, så den pålitelige veien er å spørre oss.

  1. E-post support@unite.gay fra adressen på kontoen.

  2. Bruk et emne som Slett kontoen min.

  3. Si at du vil at kontoen skal fjernes, ikke bare en kansellering av medlemskap.

  4. Hvis du ikke kan bruke den innboksen, fortell oss hvorfor og gi eventuelle bevis du har (gamle kvitteringer, visningsnavn).

Det vi fjerner

Vi sletter eller avidentifiserer medlemsprofilen vi kontrollerer: pålogging, visningsnavn, bilde og medlemskap. Gruppeinnlegg du allerede har publisert kan bli fjernet eller liggende på plass uten navnet ditt, avhengig av hvordan den gruppen lagrer historikken. Det kan ta kort tid før sikkerhetskopier utløper.

Tillat flere virkedager. Hvis du også vil at fakturering stoppes, si det - eller avbryt først på https://network.unite.gay/account/membership.

 
 

Ansvarsfraskrivelse*

​

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på engelsk. Vi har oversatt den for å gjøre innholdet mer tilgjengelig for våre internasjonale medlemmer, men det kan finnes små forskjeller mellom oversettelsen og originalen. Den mest presise og gjeldende ordlyden finner du i den engelske versjonen. Takk for forståelsen mens vi fortsetter å forbedre vår flerspråklige støtte.

bottom of page