Cum îmi anulez calitatea de membru?
Puteți anula de pe pagina dvs. de membru. Anularea nu este același lucru cu ștergerea contului.
Conectați-vă și accesați https://network.unite.gay/account/membership.
Selectați Anulați calitatea de membru.
Confirmați în fereastra pop-up.
Ce pierzi și când
Odată ce confirmați, facturarea plătită se oprește dacă aveți un plan plătit. Accesul la părți ale rețelei destinate exclusiv membrilor se încheie atunci când anularea intră în vigoare - de obicei imediat după ce confirmați sau la sfârșitul unei perioade pentru care ați plătit deja, dacă pagina spune acest lucru. Citiți textul de confirmare înainte de a da clic.
Grupurile, evenimentele și harta din spatele conectării sunt pentru membri. După ce accesul se încheie, nu le veți putea folosi până când vă alăturați din nou.
Dacă butonul lipsește sau pagina nu se va încărca, trimite un e-mail la support@unite.gay de la adresa contului tău și cere-ne să anulăm. Pentru a vă elimina complet profilul, consultați Cum să vă ștergeți contul.
