Cum să vă deconectați
Deconectați-vă când vă aflați pe un dispozitiv partajat sau împrumutat.
Pe site
Faceți clic pe fotografia sau numele dvs. în antet pe https://network.unite.gay/.
Alegeți Deconectare / Deconectare.
Dacă nu îl vedeți, ștergeți cookie-urile site-ului pentru network.unite.gay după ce închideți fila.
Pe aplicația Android
Deschideți contul sau zona de meniu.
Alegeți Deconectați-vă.
Dacă aplicația rămâne conectată, dezinstalați și reinstalați numai după ce v-ați deconectat de pe site.
Deconectarea nu înseamnă anularea calității de membru și nu ștergerea contului.
