Cum să părăsești un grup
Părăsirea unui grup nu vă șterge contul Unite Gay Network. Doar te scoate din acea cameră.
Conectați-vă și deschideți grupul din https://network.unite.gay/groups.
Deschideți meniul de grup (de multe ori trei puncte sau o pictogramă de setări pe pagina grupului).
Alegeți Părăsiți grupul și confirmați.
Postările tale vechi pot rămâne cu numele tău dacă nu le ștergi mai întâi. Dacă nu găsiți Leave, scrieți la support@unite.gay cu numele grupului.
