top of page

Jak anulować członkostwo?

  • Sep 3, 2025
  • 1 min read

Updated: 4 days ago

Możesz anulować subskrypcję na stronie członkostwa. Anulowanie nie jest równoznaczne z usunięciem konta.

  1. Zaloguj się i przejdź do https://network.unite.gay/account/membership.

  2. Wybierz opcję Anuluj członkostwo.

  3. Potwierdź w wyskakującym okienku.

Co i kiedy tracisz

Po potwierdzeniu płatne rozliczenia zostaną zatrzymane, jeśli korzystałeś z płatnego planu. Dostęp do części Sieci przeznaczonych tylko dla członków kończy się w momencie, gdy anulowanie staje się skuteczne — zwykle natychmiast po potwierdzeniu lub z końcem okresu, za który już zapłaciłeś, jeśli strona tak twierdzi. Przeczytaj tekst potwierdzenia przed kliknięciem.

Grupy, wydarzenia i mapa umożliwiająca logowanie są przeznaczone dla członków. Po zakończeniu dostępu nie będziesz mógł z nich korzystać, dopóki nie dołączysz ponownie.

Jeśli brakuje przycisku lub strona się nie ładuje, wyślij e-mail na adres support@unite.gay ze swojego konta i poproś nas o anulowanie. Aby całkowicie usunąć swój profil, zobacz Jak usunąć swoje konto.

 
 

Disclaimer*

This article was originally published in English. While we have translated it to make the content more accessible to our international members, slight variations may exist between the translated and original versions. For the most accurate and authoritative wording, please refer to the English edition. We appreciate your understanding as we continue to improve our multilingual support.

bottom of page