Jak anulować członkostwo?
- Sep 3, 2025
- 1 min read
Updated: 4 days ago
Możesz anulować subskrypcję na stronie członkostwa. Anulowanie nie jest równoznaczne z usunięciem konta.
Zaloguj się i przejdź do https://network.unite.gay/account/membership.
Wybierz opcję Anuluj członkostwo.
Potwierdź w wyskakującym okienku.
Co i kiedy tracisz
Po potwierdzeniu płatne rozliczenia zostaną zatrzymane, jeśli korzystałeś z płatnego planu. Dostęp do części Sieci przeznaczonych tylko dla członków kończy się w momencie, gdy anulowanie staje się skuteczne — zwykle natychmiast po potwierdzeniu lub z końcem okresu, za który już zapłaciłeś, jeśli strona tak twierdzi. Przeczytaj tekst potwierdzenia przed kliknięciem.
Grupy, wydarzenia i mapa umożliwiająca logowanie są przeznaczone dla członków. Po zakończeniu dostępu nie będziesz mógł z nich korzystać, dopóki nie dołączysz ponownie.
Jeśli brakuje przycisku lub strona się nie ładuje, wyślij e-mail na adres support@unite.gay ze swojego konta i poproś nas o anulowanie. Aby całkowicie usunąć swój profil, zobacz Jak usunąć swoje konto.
