top of page

Hvordan annullerer jeg mit medlemskab?

  • Sep 3, 2025
  • 1 min read

Updated: 4 days ago

Du kan opsige fra din medlemsside. Annullering er ikke det samme som at slette din konto.

  1. Log ind og gå til https://network.unite.gay/account/membership.

  2. Vælg Annuller medlemskab.

  3. Bekræft i pop op-vinduet.

Hvad du mister, og hvornår

Når du har bekræftet, stopper betalt fakturering, hvis du var på en betalt plan. Adgang til dele af netværket, der kun er medlemmer, ophører, når opsigelsen træder i kraft - normalt umiddelbart efter, at du har bekræftet, eller i slutningen af ​​en periode, du allerede har betalt for, hvis siden siger det. Læs bekræftelsesteksten, før du klikker.

Grupper, begivenheder og kortet bag login er for medlemmer. Når adgangen slutter, vil du ikke kunne bruge dem, før du tilmelder dig igen.

Hvis knappen mangler, eller siden ikke indlæses, skal du sende en e-mail til support@unite.gay fra din kontoadresse og bede os om at annullere. For at fjerne din profil helt, se Sådan sletter du din konto.

 
 

Disclaimer*

This article was originally published in English. While we have translated it to make the content more accessible to our international members, slight variations may exist between the translated and original versions. For the most accurate and authoritative wording, please refer to the English edition. We appreciate your understanding as we continue to improve our multilingual support.

bottom of page