Як я можу скасувати своє членство?
- Sep 3, 2025
- 1 min read
Updated: 8 hours ago
Ви можете скасувати участь на своїй сторінці членства. Скасування – це не те саме, що видалення облікового запису.
Увійдіть і перейдіть до https://network.unite.gay/account/membership.
Виберіть Скасувати членство.
Підтвердьте у спливаючому вікні.
Що ви втрачаєте і коли
Після підтвердження платне виставлення рахунків припиняється, якщо у вас був платний план. Доступ до частин Мережі, призначених лише для учасників, припиняється, коли скасування вступає в силу — зазвичай одразу після вашого підтвердження або в кінці періоду, за який ви вже заплатили, якщо це зазначено на сторінці. Перед натисканням прочитайте текст підтвердження.
Групи, події та карта для входу призначені для учасників. Після завершення доступу ви не зможете використовувати їх, доки не приєднаєтеся знову.
Якщо кнопки немає або сторінка не завантажується, надішліть електронний лист support@unite.gay з адреси свого облікового запису та попросіть нас скасувати. Щоб повністю видалити свій профіль, перегляньте розділ Як видалити обліковий запис.
