top of page

Jak zmienić plan

2 wrz
1 minut(y) czytania

Dołączenie do strony dołączania jest bezpłatne. Nie ma publicznego katalogu wielu płatnych planów. Jeśli na Twojej stronie członkostwa wyświetlana jest tylko jedna opcja, w trybie samoobsługi nie ma na co się przełączyć.

  1. Zaloguj się i otwórz https://network.unite.gay/account/membership.

  2. Jeśli na liście znajduje się inny plan, postępuj zgodnie z instrukcjami aktualizacji lub zmiany wyświetlanymi na ekranie.

  3. Jeśli widzisz tylko opcję „anuluj” lub strona jest pusta, wyślij e-mail na numer support@unite.gay i powiedz nam, czego chcesz.

Nie twórz drugiego konta w celu „zmiany planów”. To dzieli Twoje grupy i może wyglądać jak zduplikowany profil.

 
 

Zastrzeżenie*

​

Ten artykuł został pierwotnie opublikowany w języku angielskim. Przetłumaczyliśmy go, aby treść była bardziej dostępna dla naszych międzynarodowych członków, jednak między tłumaczeniem a oryginałem mogą występować drobne różnice. Najdokładniejsze i wiążące brzmienie znajdziesz w wersji angielskiej. Dziękujemy za wyrozumiałość, gdy nadal ulepszamy naszą obsługę wielojęzyczną.

bottom of page