top of page

Jak opuścić grupę

2 wrz
1 minut(y) czytania

Opuszczenie grupy nie powoduje usunięcia konta Unite Gay Network. To tylko usuwa cię z tego pokoju.

  1. Zaloguj się i otwórz grupę od https://network.unite.gay/groups.

  2. Otwórz menu grupy (często trzy kropki lub ikona ustawień na stronie grupy).

  3. Wybierz opcję Opuść grupę i potwierdź.

Twoje stare posty mogą pozostać z Twoim imieniem i nazwiskiem, chyba że je najpierw usuniesz. Jeśli nie możesz znaleźć Leave, napisz do support@unite.gay, podając nazwę grupy.

 
 

Zastrzeżenie*

​

Ten artykuł został pierwotnie opublikowany w języku angielskim. Przetłumaczyliśmy go, aby treść była bardziej dostępna dla naszych międzynarodowych członków, jednak między tłumaczeniem a oryginałem mogą występować drobne różnice. Najdokładniejsze i wiążące brzmienie znajdziesz w wersji angielskiej. Dziękujemy za wyrozumiałość, gdy nadal ulepszamy naszą obsługę wielojęzyczną.

bottom of page