top of page

Jak anulować członkostwo?

3 wrz 2025
1 minut(y) czytania

Zaktualizowano: 5 godzin temu

Możesz anulować subskrypcję na stronie członkostwa. Anulowanie nie jest równoznaczne z usunięciem konta.

  1. Zaloguj się i przejdź do https://network.unite.gay/account/membership.

  2. Wybierz opcję Anuluj członkostwo.

  3. Potwierdź w wyskakującym okienku.

Co i kiedy tracisz

Po potwierdzeniu płatne rozliczenia zostaną zatrzymane, jeśli korzystałeś z płatnego planu. Dostęp do części Sieci przeznaczonych tylko dla członków kończy się w momencie, gdy anulowanie staje się skuteczne, zwykle natychmiast po potwierdzeniu lub z końcem okresu, za który już zapłaciłeś, jeśli strona tak twierdzi. Przeczytaj tekst potwierdzenia przed kliknięciem.

Grupy, wydarzenia i mapa umożliwiająca logowanie są przeznaczone dla członków. Po zakończeniu dostępu nie będziesz mógł z nich korzystać, dopóki nie dołączysz ponownie.

Jeśli brakuje przycisku lub strona się nie ładuje, wyślij e-mail na adres support@unite.gay ze swojego konta i poproś nas o anulowanie. Aby całkowicie usunąć swój profil, zobacz Jak usunąć swoje konto.

 
 

Zastrzeżenie*

​

Ten artykuł został pierwotnie opublikowany w języku angielskim. Przetłumaczyliśmy go, aby treść była bardziej dostępna dla naszych międzynarodowych członków, jednak między tłumaczeniem a oryginałem mogą występować drobne różnice. Najdokładniejsze i wiążące brzmienie znajdziesz w wersji angielskiej. Dziękujemy za wyrozumiałość, gdy nadal ulepszamy naszą obsługę wielojęzyczną.

bottom of page