top of page

Jak kogoś zablokować

2 wrz
1 minut(y) czytania

Zaktualizowano: 4 godziny temu

Nie reklamujemy przycisku blokującego obejmującego całą witrynę na każdym ekranie. Jeśli widzisz opcję Zablokuj na profilu członka lub w wątku wiadomości, użyj jej. Jeśli tego nie zrobisz, zgłoś to, wolimy działać, niż udawać, że istnieje kontrola.

  1. Otwórz profil członka po zalogowaniu.

  2. Poszukaj opcji Blokuj, Wycisz lub podobnej opcji w menu profilu.

  3. Jeśli nic tam nie ma, postępuj zgodnie z instrukcją Jak zgłosić członka i powiedz, że nie chcesz dalszego kontaktu.

  4. Opuść dowolną grupę, do której cię skierowano (Jak opuścić grupę), jeśli to natychmiast pomoże.

Blokowanie, jeśli istnieje, nie jest tym samym, co zgłoszenie na policję. Jeżeli w prawdziwym życiu grozi Ci zagrożenie, skorzystaj z lokalnych służb ratunkowych.

 
 

Zastrzeżenie*

​

Ten artykuł został pierwotnie opublikowany w języku angielskim. Przetłumaczyliśmy go, aby treść była bardziej dostępna dla naszych międzynarodowych członków, jednak między tłumaczeniem a oryginałem mogą występować drobne różnice. Najdokładniejsze i wiążące brzmienie znajdziesz w wersji angielskiej. Dziękujemy za wyrozumiałość, gdy nadal ulepszamy naszą obsługę wielojęzyczną.

bottom of page