top of page

Hvordan kansellerer jeg mitt medlemskap?

3. sep. 2025
1 min lesing

Oppdatert: 2. sep.

Du kan si opp fra medlemssiden din. Å avbryte er ikke det samme som å slette kontoen din.

  1. Logg på og gå til https://network.unite.gay/account/membership.

  2. Velg Avbryt medlemskap.

  3. Bekreft i popup-vinduet.

Hva du mister, og når

Når du bekrefter, stopper betalt fakturering hvis du var på en betalt plan. Tilgang til kun medlemmer av nettverket avsluttes når kanselleringen trer i kraft - vanligvis umiddelbart etter at du bekrefter det, eller på slutten av en periode du allerede har betalt for hvis siden sier det. Les bekreftelsesteksten før du klikker.

Grupper, arrangementer og kartet bak pålogging er for medlemmer. Etter at tilgangen avsluttes, vil du ikke kunne bruke disse før du blir med igjen.

Hvis knappen mangler eller siden ikke vil lastes, send en e-post til support@unite.gay fra kontoadressen din og be oss om å avbryte. For å fjerne profilen din helt, se Slik sletter du kontoen din.

 
 

Ansvarsfraskrivelse*

​

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på engelsk. Vi har oversatt den for å gjøre innholdet mer tilgjengelig for våre internasjonale medlemmer, men det kan finnes små forskjeller mellom oversettelsen og originalen. Den mest presise og gjeldende ordlyden finner du i den engelske versjonen. Takk for forståelsen mens vi fortsetter å forbedre vår flerspråklige støtte.

bottom of page