top of page

Hoe u uw account kunt verwijderen

2 sep
1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 3 uur geleden

Als u uw account verwijdert, worden uw lidmaatschap en profiel verwijderd. Het is sterker dan het annuleren van een plan. Er is geen gegarandeerde verwijdering met één klik op elk scherm, dus het betrouwbare pad is om het ons te vragen.

  1. E-mail support@unite.gay vanaf het adres in het account.

  2. Gebruik een onderwerp als Mijn account verwijderen.

  3. Stel dat u wilt dat het account wordt verwijderd, en niet alleen dat het lidmaatschap wordt opgezegd.

  4. Als u die inbox niet kunt gebruiken, vertel ons dan waarom en geef eventueel bewijsmateriaal dat u heeft (oude bonnen, weergavenaam).

Wat we verwijderen

We verwijderen of anonimiseren het ledenprofiel dat we beheren: login, weergavenaam, foto en lidmaatschap. Groepsberichten die u al heeft gepubliceerd, kunnen worden verwijderd of zonder uw naam blijven staan, afhankelijk van hoe die groep de geschiedenis opslaat. Het kan even duren voordat back-ups verlopen.

Houd rekening met meerdere werkdagen. Als u ook wilt dat de facturering wordt stopgezet, zegt u dat, of annuleert u eerst via https://network.unite.gay/account/membership.

 
 

Disclaimer*

​

Dit artikel is oorspronkelijk in het Engels gepubliceerd. We hebben het vertaald om de inhoud toegankelijker te maken voor onze internationale leden, maar er kunnen kleine verschillen bestaan tussen de vertaling en het origineel. Voor de meest nauwkeurige en gezaghebbende tekst verwijzen we naar de Engelse versie. Bedankt voor je begrip terwijl we onze meertalige ondersteuning blijven verbeteren.

bottom of page