Hoe een groep te verlaten
Als u een groep verlaat, wordt uw Unite Gay Network-account niet verwijderd. Het verwijdert je alleen uit die kamer.
Log in en open de groep vanuit https://network.unite.gay/groups.
Open het groepsmenu (vaak drie stippen of een instellingenpictogram op de groepspagina).
Kies Leave group en bevestig.
Je oude berichten kunnen op je naam blijven staan, tenzij je ze eerst verwijdert. Als je Leave niet kunt vinden, schrijf dan naar support@unite.gay met de groepsnaam.
