top of page

Kako napustiti grupu

12. ruj
1 min čitanja

Napuštanje grupe ne briše vaš račun Unite Gay Networka. Samo vas uklanja iz te sobe.

  1. Prijavite se i otvorite grupu s https://network.unite.gay/groups.

  2. Otvorite izbornik grupe (često tri točke ili ikona postavki na stranici grupe).

  3. Odaberite Leave group i potvrdite.

Vaše stare objave mogu ostati s vašim imenom osim ako ih prvo ne izbrišete. Ako ne možete naći Leave, pišite na support@unite.gay s nazivom grupe.

 
 

Odricanje*

​

Ovaj je članak izvorno objavljen na engleskom. Preveli smo ga kako bi bio dostupniji međunarodnim članovima; moguće su male razlike između prijevoda i izvornika. Za najtočnije formulacije pogledajte englesko izdanje. Zahvaljujemo na razumijevanju dok nastavljamo poboljšavati višejezičnu podršku.

bottom of page