Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
Έγινε ενημέρωση: πριν από 4 ώρες
Η διαγραφή του λογαριασμού σας καταργεί τη συνδρομή και το προφίλ σας. Είναι πιο δυνατό από την ακύρωση ενός σχεδίου. Δεν υπάρχει εγγυημένη διαγραφή με ένα κλικ σε κάθε οθόνη, οπότε η αξιόπιστη διαδρομή είναι να μας ρωτήσετε.
Στείλτε email support@unite.gay από τη διεύθυνση του λογαριασμού.
Χρησιμοποιήστε ένα θέμα όπως Διαγραφή του λογαριασμού μου.
Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αφαιρεθεί ο λογαριασμός και όχι μόνο μια ακύρωση συνδρομής.
Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εισερχόμενα, πείτε μας γιατί και δώστε τυχόν αποδεικτικά στοιχεία που έχετε (παλιές αποδείξεις, εμφανιζόμενο όνομα).
Αυτό που αφαιρούμε
Διαγράφουμε ή αποπροσδιορίζουμε το προφίλ μέλους που ελέγχουμε: σύνδεση, εμφανιζόμενο όνομα, φωτογραφία και συνδρομή. Οι ομαδικές αναρτήσεις που έχετε ήδη δημοσιεύσει ενδέχεται να αφαιρεθούν ή να παραμείνουν στη θέση τους χωρίς το όνομά σας, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αποθηκεύει το ιστορικό. Τα αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να λήξουν.
Επιτρέψτε αρκετές εργάσιμες ημέρες. Εάν θέλετε επίσης να σταματήσει η χρέωση, πείτε το, ή ακυρώστε πρώτα στο https://network.unite.gay/account/membership.
