Sådan forlader du en gruppe
At forlade en gruppe sletter ikke din Unite Gay Network-konto. Det fjerner dig kun fra det rum.
Log ind og åbn gruppen fra https://network.unite.gay/groups.
Åbn gruppemenuen (ofte tre prikker eller et indstillingsikon på gruppesiden).
Vælg Forlad gruppe og bekræft.
Dine gamle indlæg forbliver muligvis med dit navn, medmindre du sletter dem først. Hvis du ikke kan finde Leave, så skriv til support@unite.gay med gruppenavnet.
