Jak opustit skupinu
Opuštěním skupiny nesmažete svůj účet Unite Gay Network. Pouze vás to odstraní z té místnosti.
Přihlaste se a otevřete skupinu z https://network.unite.gay/groups.
Otevřete nabídku skupiny (často tři tečky nebo ikona nastavení na stránce skupiny).
Vyberte možnost Opustit skupinu a potvrďte.
Vaše staré příspěvky mohou zůstat s vaším jménem, pokud je předtím nesmažete. Pokud nemůžete najít Leave, napište na support@unite.gay název skupiny.
