Qui pot veure el teu perfil
Els membres amb sessió iniciada solen veure el teu nom visible, la foto i les parts públiques del perfil, més el que publiques en grups als quals pertanyen. Així funciona una xarxa comunitària. No al perfil públic: correu d'inici de sessió, contrasenya, dades de pagament i missatges privats. Les publicacions de grup són visibles per als altres membres d'aquell grup. Les persones que no són membres no haurien de veure feeds només per a membres, el mapa ni els esdeveniments que


